Rapport Research support in Nederland - Hanzehogeschool Groningen(Publicatie)

Veel instellingen zijn bezig met research support. SURF brengt in een serie in beeld hoe instellingen dit organiseren en wat hun agenda is voor de toekomst. De serie komt voort uit het SURF-innovatieproject Support4research. In deze tweede aflevering is de Hanzehogeschool Groningen aan het woord.

download
03 MEI 2017

Onderzoeksondersteuning in beeld

Veel instellingen zijn bezig met research support: zij willen hun onderzoekers ondersteunen bij de toegang tot hoogwaardige ICT-infrastructuur voor het verwerken, analyseren, visualiseren, beheren en opslaan van onderzoeksdata. Elke instelling doet dat op haar eigen manier. SURF brengt in een serie in beeld hoe instellingen research support hebben georganiseerd en wat hun agenda is voor de toekomst. In deze tweede aflevering is de Hanzehogeschool Groningen aan het woord.

Support4research

Deze serie komt voort uit het SURF innovatieproject Support4research. Dit project heeft als doel de SURF-dienstverlening aan onderzoekers beter te laten aansluiten bij de instellingen en haar onderzoekers. Met dit rapport laat SURF zien hoe instellingen hun onderzoeksondersteuning organiseren en welke diensten ze daarvoor aanbieden, zowel eigen diensten als diensten van andere partijen

Deel je aanpak

Wil je ook je aanpak van research support delen, meld je dan aan via support4research@surf.nl.

Meer informatie

Resultaat van:Support4research
Aantal keren bekeken:
1033
Aantal keren gedownload:
188
Laatste wijziging op 03 mei 2017