Live uitzendingen bij SURF

Op dit moment is er geen live uitzending.

De meeste uitzendingen worden via Teams gestreamd. Heb je een vraag, bijvoorbeeld over Teams? Zie de FAQ onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Moet ik Teams downloaden?
Nee, je kan ook deelnemen via de browser. De verbinding is wel stabieler in de applicatie, dus de Webex-app downloaden is wel aan te raden.

Ik hoor/zie niets, wat moet ik doen?
Probeer Teams nogmaals op te starten. De stream werkt beter via de applicatie, dus als je via de browser kijkt, zou je ook de Teams-app kunnen downloaden. Onderin je Teams-scherm kan je bij het icoontje voor de microfoon en de camera het geluid en beeld testen.

  • Bovenin in je Teams-scherm kan je bij de drie puntjes (en dan instellingen- apparaten – testgesprek starten) de microfoon, de camera, het geluid en het beeld testen.
  • Je kan de instellingen voor beeld en geluid aanpassen via de drie puntjes bovenin het scherm. Je kan hier kiezen welke microfoon en luidspreker je gebruikt.
  • Zorg ervoor dat je je camera kunt gebruiken in Teams: Sluit alle andere apps die mogelijk de camera gebruiken (zoals Skype of FaceTime). Als je een externe camera gebruikt, kan je de camera loskoppelen en weer aansluiten.

Komen de opnames beschikbaar?
Ja, de opnames delen we zo snel mogelijk na het event.

Overige vragen
Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar events@surf.nl.