Presenteer tijdens Europese conferentie voor onderzoeksnetwerken TNC17

10 OKT 2016

TCN is de grootste Europese conferentie over onderzoeksnetwerken. De editie 2017 vindt volgend jaar plaats van 29 mei tot en met 2 juni, in Linz (Oostenrijk). Het thema is 'The Art of Creative Networking'. Wil je daar een presentatie houden? Dien dan uiterlijk 30 november een paper in.

Nieuwste ontwikkelingen in onderzoeksnetwerken op TNC17

TNC biedt ieder jaar een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoeksnetwerken, zowel op technisch vlak als mogelijke nieuwe toepassingen. Ruim zeshonderd internationale bezoekers komen samen om kennis te delen en te netwerken. TNC17 wordt georganiseerd door GÉANT in samenwerking met ACOnet, het Oostenrijkse onderzoeksnetwerk.

Paper voor presentatie indienen

Je kunt nu een paper indienen rond het thema "The Art of Creative Networking", met een lengte van ongeveer 1200 woorden. Dit kan tot 30 november. Meer informatie over het indienen van een paper.

Er zijn naast het geven van een presentatie ook andere opties om een bijdrage te leveren, zoals een demonstratie, lightning talk en poster presentatie. Bekijk op de TNC website welke manier het beste bij jou past.

Meer informatie

 

Laatste wijziging op 13 okt 2016