Laat weten hoe SURFconext Sterke Authenticatie je instelling beter kan ondersteunen

28 NOV 2016

SURFconext Sterke Authenticatie bestaat ruim een jaar. Een aantal instellingen gebruikt de dienst al, en tegelijkertijd laten instellingen weten dat ze bredere ondersteuning verwachten van SURFconext Sterke Authenticatie. Het SURFconext-team hoort daarom graag hoe de dienst nóg beter aan kan sluiten op de praktijk. Laat ons je wensen weten.

Onderzoek naar wensen

De afgelopen tijd heeft SURFnet onderzocht welke use cases voor sterke authenticatie instellingen hebben. We horen van instellingen dat hun behoeftes op het vlak van sterke authenticatie nog veel breder zijn dan we op dit moment al ondersteunen vanuit SURFconext. Voor SURFnet is dit reden om verder op onderzoek uit te gaan. We willen beter begrijpen welke uses cases voor sterke authenticatie er zijn bij instellingen en in hoeverre SURFconext Sterke Authenticatie kan aansluiten bij deze use cases.

Oproep: deel je use cases en wensen

Het team van SURFconext roept daarom instellingen op om hun wensen en use cases te delen. Laat ze weten via info@surfconext.nl. De belangrijkste punten nemen we mee bij de verdere ontwikkeling van SURFconext Sterke Authenticatie.

Meer informatie

Laatste wijziging op 11 dec 2017