10 jaar standaardisatie tijdens symposium ‘op digitale expeditie’

03 JAN 2017

Op 2 februari organiseert Forum Standaardisatie een symposium in Den Haag rondom het 10-jarig bestaan van Forum Standaardisatie. Tijdens het symposium worden drie lezingen gegeven over de onderwerpen 'dataficering’, ‘digitale Identiteit’ en ‘open en betrouwbaar internet’. Erik Huizer, CTO van SURFnet, verzorgt de lezing over het internet.

Standaarden zijn onmisbaar

Digitaal is overal, het dringt door tot in alle spelonken van de samenleving en de ontdekkingsreis gaat onverminderd voort. En hoewel de onbekende zijpaden naar de mooiste plekken leiden, zijn standaarden onmisbare afspraken voor onderweg gebleken.Tijdens het symposium wordt teruggekeken op de afgelopen 10 jaar. Daarnaast wordt door een drietal sprekers gekeken naar de toekomst van over het Internet, Dataficering en Digitale Identiteit. Erik Huizer, CTO van SURFnet, verzorgt de lezing over het Internet. 

Meer informatie en online inschrijven

Meer informatie over het programma kun je vinden op de website van ECP. Daar kun je je ook online inschrijven.

Datum: 2 februari 2017
Locatie
: Den Haag Malietoren (VNO-NCW, MKB Nederland)
Tijd
: 12.00 uur - 18.00 uur  

Over Forum Standaardisatie

Forum Standaardisatie is ingesteld door de Nederlandse overheid om het gebruik van open standaarden te stimuleren binnen de publieke sector. Deze open standaarden ondersteunen een veilige uitwisseling en hergebruik van gegevens binnen de publieke sector. De leden van Forum Standaardisatie zijn deskundigen uit de overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap. Erwin Bleumink, lid directieraad SURF en algemeen directeur SURFnet, is lid van Forum Standaardisatie.

Laatste wijziging op 12 jan 2017