Presenteer je onderzoek op de Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs

07 DEC 2016

Heb je een interessant onderzoek uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid? Of heb je binnen je instelling een casus of pilotproject gedaan met uitdagende of innovatieve uitkomsten? Dien dan een voorstel in om jouw project of onderzoek als een poster te presenteren tijdens de Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs in mei 2017.

Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs

De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs (NDDHO) richt zich op de versterking van duurzaamheid in onderwijs en onderzoek en het uitwisselen van nieuwe ontwikkelingen, ervaringen en good practices. NDDHO is voortgekomen uit een samenwerking tussen het symposium Groene ICT en duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van studentennetwerk Morgen, de duurzaamheidsranking van universiteiten en hogescholen. NDDHO 2017 vindt plaats op 19 mei bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Het evenement is een initiatief van SURF, Morgen, RVO, GreenIT Amsterdam en de SIG Groene ICT en duurzaamheid.

Deel je onderzoek en maak kans op een prijs!

Vind je dat jouw onderzoek of dat van een collega of (mede)student meer aandacht verdient? Lees dan de oproep voor het indienen van een posterabstract (pdf). De vakjury kiest uit de geselecteerde kandidaten een winnaar op basis van de poster en een pitch van het onderzoek tijdens de dag. Daarnaast krijgen alle deelnemers aan NDDHO de gelegenheid hun stem uit te brengen op de beste poster(presentatie). De winnaars van zowel de jurybeoordeling als de publieksbeoordeling worden aan het eind van de dag beloond met een prijs.

Waarom meedoen?

  • NDDHO is dé plek in Nederland om als medewerkers, studenten, docenten, en onderzoekers nieuwe en innovatieve informatie te delen.
  • De afgelopen editie waren er 300 deelnemers.
  • Je zet je instelling en jezelf in het zonnetje.
  • Het is een mooie aanvulling op je cv.
  • De beste posters winnen een prijs.

Meer informatie

Laatste wijziging op 07 dec 2016