Aanbesteding onafhankelijke adviesdiensten in voorbereiding

15 FEB 2017

SURFmarket is een Europese aanbesteding gestart, om ervoor te zorgen dat onderwijs- en onderzoeksinstellingen kunnen beschikken over meerdere onafhankelijke ICT-adviesdiensten. Een kerngroep bereidt op dit moment de aanbestedingsdocumenten voor. Geïnteresseerde instellingen kunnen nog meedoen.

Interesse onder instellingen

Uit een peiling onder onderwijsinstellingen medio december 2016 blijkt dat 15 instellingen geïnteresseerd zijn in de aanbesteding. Heeft ook jouw instelling interesse, mail dan naar Nelleke Jansen (zie de contactgegevens onder aan deze pagina).

Aanpak en planning

Een kerngroep bestaande uit de VU, de TU/e en de Hogeschool Utrecht stelt de benodigde aanbestedingsstukken op. Begin maart ontvangen de geïnteresseerde instellingen de laatste versie. Die kunnen zij doornemen en van feedback voorzien. De kerngroep bespreekt de input en verwerkt deze indien noodzakelijk en mogelijk in de definitieve documentatie. Geïnteresseerde instellingen ontvangen die vervolgens, en beslissen dan of ze definitief meedoen met de aanbesteding. Doel is om de raamovereenkomsten vervolgens per 1 juli 2017 in te laten gaan.

Definitief aanmelden

SURFmarket informeert de contactpersonen binnen de instellingen persoonlijk per e-mail. Binnenkort ontvangen zij informatie over hoe instellingen zich definitief kunnen aanmelden en wat de kosten zijn.

Meer informatie

Laatste wijziging op 16 feb 2017