Zet documenten om in digitale bestanden met ABBYY FineReader

13 MRT 2017

Het productportfolio in de overeenkomst tussen SURFmarket en ABBYY is aangepast. ABBYY FineReader is een alles-in-1 OCR- en PDF softwareprogramma waarmee je papierendocumenten en boekwerken omzet naar bewerkbare digitale bestanden.

Documenten omzetten en digitaal bewerken

ABBYY FineReader is een alles-in-1 Optical Character Recognition (OCR)- en PDF softwareprogramma waarmee je papierendocumenten en boekwerken omzet in digitaal bewerkbare documenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan formulieren, brieven, contracten, artikelen, rapporten en handleidingen.

ABBYY versie 14

Door de komst van versie 14 van ABBYY zijn de producten ABBYY PDF Transformer+ en ABBYY FineReader Professional niet langer beschikbaar. De functionaliteiten van PDF Transformer+ zijn in de nieuwe varianten ‘Corporate Edition’ en ‘Enterprise’ opgenomen. De overeenkomst biedt nu de volgende productenvarianten:

  • ABBYY FineReader Standard voor Windows: voor het omzetten van bestanden naar digitaal bewerkbare documenten.
  • ABBYY FineReader Corporate Edition voor Windows in diverse licentievarianten: voor het omzetten van bestanden naar digitaal bewerkbare documenten. Daarnaast biedt dit product de optie voor het vergelijken van documenten en automatische conversie.
  • ABBYY FineReader Enterprise voor Windows: voor het omzetten van bestanden naar digitaal bewerkbare documenten. Aan dit product is de Hot Folder toegevoegd, hiermee converteer je per maand 10.000 pagina’s.
  • ABBYY FineReader Professional for MAC: voor het omzetten van bestanden naar digitaal bewerkbare documenten speciaal voor de MAC.

ABBYY FineReader afnemen via SURFmarket

De producten binnen de overeenkomst met ABBYY FineReader worden in diverse licentievarianten aangeboden. De overeenkomst loopt van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2018.

Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de overeenkomst met ABBYY 2016-2018

Laatste wijziging op 17 mrt 2017