Programmacontouren SURF Onderwijsdagen 2017 bekend

Bekijk de dagindeling en de eerste keynote

04 JUL 2017

Kom op 7 en 8 november naar de SURF Onderwijsdagen voor mbo, hbo en wo in het WTC Rotterdam. Met trends en ontwikkelingen voor onderwijs en ICT brengen we onderwijs in beweging. 2 dagen vol met inspiratie om je onderwijs meer op maat aan te bieden. De programmacontouren worden zichtbaar en de eerste keynote is bekend.

117 sessievoorstellen ontvangen

Van 10 mei tot 23 juni kon je als onderwijsprofessional inspirerende idee├źn indienen binnen het thema 'onderwijs in beweging'. We hebben 117 sessievoorstellen ontvangen. De programmacommissie is druk bezig met het beoordelen van de ingediende sessies. Na de zomer presenteren we een inspirerend en interactief programma.

Programmacontouren worden zichtbaar

De eerste contouren van het programma worden zichtbaar. Bekijk de dagindeling en de verdeling van de sessies over de verschillende subthema's.

Eerste keynote bekend

De programmacommissie heeft ook al een eerste keynote kunnen strikken. Dr. Timothy McKay van de University of Michigan vertelt hoe deze universiteit learning analytics heeft geïmplementeerd. Er worden verschillende tools ingezet om studenten te ondersteunen bij het leren en via de Digital Innovation Greenhouse wordt onderwijsinnovatie op een mooie en inspirerende manier aangepakt. Lees meer over de keynotesessie van Dr. Timothy McKay op de website van de SURF Onderwijsdagen.

Meer informatie

Alle informatie over de SURF Onderwijsdagen voor mbo, hbo en wo vind je op www.surfonderwijsdagen.nl. Volg het Twitter-account van de SURF Onderwijsdagen en de hashtag #OWD17 voor het laatste nieuws.

Laatste wijziging op 05 jul 2017