Aanbesteding Mobiele spraak- en datacommunicatiediensten gepubliceerd

10 AUG 2017

Aan de Europese aanbesteding Mobiele spraak- en datacommunicatiediensten nemen 25 instellingen deel. De tender voor deze aanbesteding is op 4 augustus 2017 gepubliceerd op TenderNed.

Doel aanbesteding

Het doel van de Europese aanbesteding Mobiele spraak- en datacommunicatiediensten is het sluiten van een overeenkomst met een mobiele telecomprovider die een uitstekende netwerkdekking biedt. Zo wordt de bereikbaarheid van de eindgebruikers geborgd. Daarnaast kunnen mobiele telecomproviders meerwaarde bieden door het presenteren van een passend plan voor migratie en implementatie van abonnementen. De aanbesteding heeft een weging van 60% op kwaliteit en 40% op prijs.

Planning aanbesteding

De aanbesteding is op 4 augustus 2017 gepubliceerd op TenderNed. Marktpartijen kunnen nu reageren op deze aanbesteding. Hierna zal SURFmarket de aanbiedingen toetsen. Het streven is om de aanbesteding in oktober te gunnen en de raamovereenkomsten eind oktober 2017 in te laten gaan. De deelnemende instellingen kunnen vervolgens rechtmatig en eenvoudig gebruikmaken van het aanbod aan telefoniediensten dat voortvloeit uit de aanbesteding.

Meer informatie

Laatste wijziging op 10 aug 2017