Nieuwe overeenkomst leadleverancier RealTime Lead Group

02 NOV 2017

SURFmarket heeft een nieuwe driejarige overeenkomst gesloten met RealTime Lead Group. RealTime Lead Group biedt een internationale bedrijvendatabase met leads van meer dan 200 miljoen B2B en B2C bedrijven.

Toegang tot internationale bedrijvendatabase

De overeenkomst met RealTime Lead Group geeft instellingen toegang tot een internationale bedrijvendatabase waarmee je eenvoudig leads verzamelt. De database biedt toegang tot online informatie van meer dan 200 miljoen B2B en B2C bedrijven, onderverdeeld in 4.000 bedrijfsactiviteiten in een classificatiestructuur. De RealTime Lead Group is gevormd door de samenvoeging van meerdere grote internationale data uitgevers die actief zijn in de internationale B2B databasemarkt.

RealTime Lead Group afnemen via SURFmarket

De overeenkomst met RealTime Lead Group loopt van 1 januari 2017 t/m 31 december 2020 en is beschikbaar voor hogescholen, universiteiten, onderzoeksinstellingen en elke andere aan het hoger onderwijs gelieerde instelling. De prijs voor de licentie is vastgezet voor 3 jaar waarbij tussentijds uitstappen mogelijk is aan het einde van ieder kalenderjaar. Toegang tot de content vindt plaats via de website van RealTime Lead Group. 

Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de overeenkomst met RealTime Lead Group

Laatste wijziging op 02 nov 2017