Toegang tot de Onderwijsdatabank van EDventure

02 NOV 2017

SURFmarket heeft een nieuwe driejarige overeenkomst gesloten met EDventure. EDventure is de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus in Nederland. De overeenkomst biedt toegang tot de Onderwijsdatabank en is met name interessant voor pedagogiek- en lerarenopleidingen.

Branchevereniging van onderwijsadviesbureaus

EDventure is sinds 1972 de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus. Ze behartigen de belangen van onderwijsbureaus die werken binnen het primair, voortgezet en beroepsonderwijs op het snijvlak met zorg. Leden zijn onder andere actief op pedagogisch, didactisch, vakinhoudelijk en psychologisch gebied.

Onderwijsdatabank van onderwijsadviesbureaus

De overeenkomst met EDventure geeft instellingen toegang tot de Onderwijsdatabank: de bibliotheekcatalogus van bijna alle onderwijsadviesbureaus in Nederland. Deze databank biedt beschrijvingen van onder andere boeken, tijdschriftartikelen, video’s, DVD’s en leermiddelen. De content is met name interessant voor pedagogiek- en lerarenopleidingen.

EDventure afnemen via SURFmarket

Onderwijsinstellingen nemen de Onderwijsdatabank van EDventure met onderwijskorting af via SURFmarket. Geïnteresseerde instellingen kunnen doormiddel van een proefabonnement bepalen of ze deze nieuwe licentie willen afnemen. Neem daarvoor contact op met de License Desk Content. Toegang tot de onderwijsdatabank verloopt via SURFconext. De overeenkomst loopt van 1 januari 2017 t/m 31 december 2020.

Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de overeenkomst met EDventure

Laatste wijziging op 03 nov 2017