Dien je presentatievoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen

10 MEI 2017

SURF organiseert op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor mbo en ho. Je vindt er trends en ontwikkelingen voor onderwijs en ICT om onderwijs meer op maat aan te bieden. Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Dien uiterlijk 23 juni een presentatievoorstel in.

Een inspirerend programma samenstellen

Ook dit jaar wil SURF samen met het onderwijsveld een inspirerend, interactief programma samenstellen, waarin wordt laten zien hoe technologie kan helpen om onderwijs meer op maat aan te bieden. Hoe heeft technologie in het onderwijs echt impact op de student en de docent? We zijn op zoek naar voorbeelden van effectieve, efficiënte en innovatieve manieren om onderwijs in beweging te brengen.

Dien je voorstel in

Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Ben je met innovatie bezig of ken je iemand die het onderwijs in beweging brengt met behulp van technologie? Kom presenteren op de SURF Onderwijsdagen en dien uiterlijk 23 juni, 12.00 uur je voorstel in. De programmacommissie beoordeelt de inzendingen. Per presentatie krijgt 1 spreker gratis toegang tot de congresdag waarop de sessie wordt gehouden.

Meer informatie

Laatste wijziging op 11 mei 2017