Zeker 9 deelnemende instellingen voor aanbesteding onafhankelijk marktonderzoek en advies ICT

18 MEI 2017

Om ervoor te zorgen dat onderwijs- en onderzoeksinstellingen beschikken over de mogelijkheid Onafhankelijk marktonderzoek inclusief advies ICT af te nemen, voert SURFmarket een Europese aanbesteding uit. Deze is inmiddels gepubliceerd.

Optionele aanbesteding voor instellingen

SURFmarket voert deze openbare ‘Europese aanbesteding Onafhankelijk marktonderzoek en advies ICT’ uit naar aanleiding van een inventarisatie onder leden van SURFmarket. Uit de ontvangen informatie bleek dat er behoefte is aan een aanbesteding. Inmiddels hebben 9 instellingen de deelnameverklaring ondertekend. De gewenste uitkomst van deze aanbesteding zijn raamovereenkomsten met maximaal 3 marktpartijen op het gebied van onafhankelijk marktonderzoek en adviesdiensten ICT.

Gepubliceerd op TenderNed

De aanbesteding is op 28 april gepubliceerd op TenderNed. De gunning van deze aanbesteding zal in juli plaatsvinden. De raamovereenkomsten zullen kort daarna ingaan. De deelnemende instellingen maken hierna rechtmatig en eenvoudig gebruik van het aanbod dat voortvloeit uit dit traject. Dit aanbod zal bestaan uit onafhankelijk marktonderzoek en advies ICT. Denk hierbij aan toegang tot een database met informatie over ICT-gerelateerde onderwerpen en onderzoeksrapporten, benchmarks en de mogelijkheid om contact op te nemen met analisten en experts op ICT-gebied. Ook trendwatching over alle mogelijke ICT-gerelateerde onderwerpen is onderdeel van de aanbesteding.

Meer informatie

Laatste wijziging op 18 mei 2017