Nieuwe overeenkomst FeedbackFruits voor Onderwijs Doetank

30 JAN 2018

SURFmarket heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met FeedbackFruits, de leverancier van onderwijsplug-ins voor learning management systemen. Via de overeenkomst neem je deel aan de Onderwijs Doetank: een platform waarin docenten en onderwijskundigen software en tools voor het onderwijs bedenken en samen met FeedbackFruits ontwikkelen.

Platform voor nieuwe tools en software

De Onderwijs Doetank biedt instellingen een platform voor het uitwerken, bouwen en testen van nieuwe idee├źn voor software en tools voor het onderwijs. Binnen het platform werken docenten, studenten, experts, programmeurs en designers met elkaar samen. Dit levert een groeiend bestand van onderwijsoplossingen (plug-ins) op waar alle docenten en studenten van deelnemende instellingen toegang tot hebben.

Onderwijs Doetank lite

Speciaal voor instellingen die graag gebruik willen maken van de ontwikkelde tools en software in de Onderwijs Doetank, is een liteversie beschikbaar. Met deze goedkopere liteversie heb je toegang tot alle ontwikkelde plug-ins. Je kunt zelf alleen geen nieuw idee of probleem inbrengen.

Instapmomenten

Je kunt op 4 momenten instappen in de nieuwe overeenkomst met FeedbackFruits. Er komen echter steeds meer tools en software beschikbaar waardoor de waarde van de Onderwijs Doetank toeneemt. Daarmee is de prijs voor deelname na ieder instapmoment hoger. Wil je graag deelnemen maar is de besluitvorming pas rond tussen 2 instapmomenten? Dan kun je een kosteloze intentieverklaring bestellen voor instapmoment 1. Wanneer je daadwerkelijk instapt in moment 2, wordt de prijs van instapmoment 1 aangehouden.

FeedbackFruits afnemen via SURFmarket

De overeenkomst met FeedbackFruits is volledig rechtmatig en gaat in op het moment dat je instapt. De prijs blijft gedurende de looptijd van 4 jaar gelijk. De overeenkomst met FeedbackFruits voor de Onderwijs Doetank is beschikbaar voor de gehele campus of per faculteit of opleiding. Voor de campuslicentie wordt het aantal medewerkers en studenten van de instelling gebruikt. Sluit je hem af voor een opleiding of faculteit, dan berekenen we de kosten op basis van het aantal medewerkers en studenten van de deelnemende faculteit(en) of opleiding(en). Het gebruik is in dat geval ook beperkt tot die faculteit(en) of opleiding(en).

Extra ondersteuning

FeedbackFruits biedt daarnaast een aanvullende dienst waarbij ze instellingen ondersteunen bij de diepere integratie met het learning management systeem. Je kunt ook een innovatie consult aanvragen voor advies bij innovatietrajecten waarbij technologie kan bijdragen aan innovatie en flexibilisering van blended learning.   

Meer informatie 

Laatste wijziging op 30 jan 2018