Schrijf je nu in voor de Kennisdelingsbijeenkomst Office 365

19 MRT 2018

Op vrijdag 13 april organiseren saMBO-ICT en SURF, in samenwerking met Microsoft, een kennisdelingsbijeenkomst Office365 bij Hogeschool Inholland. Tijdens deze bijeenkomst ontmoeten collega’s van mbo- en hbo-instellingen elkaar om praktische kennis en ervaringen uit te wisselen over Office 365.

Voor mbo en hbo

saMBO-ICT organiseert al een aantal jaren kennisdelingsbijeenkomsten over Office 365 voor medewerkers van mbo-instellingen. Omdat de schaalgrootte en uitdagingen voor mbo- en hbo-instellingen gelijkwaardig zijn hebben saMBO-ICT en SURF besloten om samen op te trekken bij het organiseren van de bijeenkomsten. Dit resulteert in de eerste gezamenlijke kennisdelingsbijeenkomst op vrijdag 13 april. Op deze dag wisselen docenten, beleidsmakers, informatiemanagers, ICT-medewerkers en technisch- en functioneel beheerders ervaringen uit rondom Office 365. 

Praktische voorbeelden en ervaringen

De kennisdelingsbijeenkomst staat in het teken van thema’s als security, onderwijsvernieuwing in de les, samenwerken, governance, adoptie en organiseren. Het programma biedt je praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo. Benieuwd? Bekijk het volledige programma op de website van saMBO-ICT. 

Schrijf je in

De bijeenkomst wordt georganiseerd bij Hogeschool InHolland in Haarlem. De toegang is gratis voor medewerkers van mbo- en hbo-instellingen.

Meer informatie

Lees meer over de kennisdelingsbijeenkomst Office 365

Laatste wijziging op 21 mrt 2018