Overeenkomst JAMF voor beheer Apple devices vernieuwd

08 MEI 2018

SURFmarket en MASS IT hebben de overeenkomst voor JAMF (het voormalige Casper Suite) met een jaar verlengd tot 1 juni 2019. Met JAMF kunnen Apple devices van afstand beheerd worden. Instellingen kunnen per 1 juni hun overeenkomst verlengen.

Eenvoudig devices beheren

Met JAMF (het voormalige Casper Suite) is het eenvoudig om Apple devices, iPhones, Mac’s en iPads op afstand te beheren. Dit geldt zowel voor apparaten voor instellingsgebruik als de toestellen die medewerkers en studenten meenemen naar de onderwijsinstelling. Je kunt als instelling kiezen uit diverse managementoplossingen: één op één, als onderdeel van het digitale klaslokaal of binnen een Bring Your Own Device-programma .

Selfservice portal en training

Met behulp van de self service portal eindgebruikers zelf hun software, updates, printers of e-books  zonder hulp van de IT-afdeling. Het portal heeft het bekende uiterlijk van de Apple App Store. Self service is er voor zowel OS X als iOS. De overeenkomst biedt ook ruimte om trainingen te volgen voor JAMF en zodoende gecertificeerd beheerder te worden. 

JAMF afnemen via SURFmarket

De overeenkomst met MASS IT voor JAMF is met 1 jaar verlengd tot 1 juni 2019. Instellingen nemen JAMF met onderwijskorting. MASS IT neemt na je bestelling zelf contact met je op om de activatie te organiseren. 

Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de volledige overeenkomst met MASS IT voor JAMF

Laatste wijziging op 06 mrt 2019