Meld je aan voor de Learning & Student Analytics Conference

22-23 oktober 2018, Universiteit van Amsterdam

11 JUN 2018

Artificial intelligence neemt in alle sectoren van het onderwijs een steeds prominentere plek in. Dit onderwerp staat daarom centraal tijdens de Learning & Student Analytics Conference (LSAC) 2018. LSAC brengt onderzoekers, beleidsmakers, onderwijsondersteuners en studenten bij elkaar om de laatste inzichten rond learning analytics te bespreken.

Sprekers over de LSAC: https://youtu.be/AVHtI5FLkXw

Laatste inzichten

De TIB HanoverUniversiteit van AmsterdamVrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam Centre for Learning Analytics en SURF organiseren voor de 2e keer de Learning & Student Analytics Conference (LSAC) op de Universiteit van Amsterdam. Deze conferentie brengt onderzoekers, beleidsmakers, onderwijsondersteuners en studenten bij elkaar om de laatste inzichten op het gebied van learning analytics te bespreken. 

Artificial intelligence 

Dit jaar ligt de focus op artificial intelligence (AI). Hierbij gaat het om de toepassing van AI om leren te verbeteren, waarbij privacy gewaarborgd blijft. Artificial intelligence neemt in alle sectoren van het onderwijs een steeds prominentere plek in. Zo worden er gesprekken gevoerd over transformatie van het traditionele curriculum naar een zeer gepersonaliseerde informele leeraanpak. 

Meer informatie en aanmelden

De registratie voor de conferentie is gestart. De deadline voor het indienen van abstracts is 1 juli 2018. Voor meer informatie over de Learning & Student Analytics Conference (LSAC), bezoek http://lsac2018.org 

Laatste wijziging op 11 jun 2018