Werk maken van onderwijsinnovatie? Kom naar de Wacky Learning Space!

11 OKT 2018

Heb jij vragen als: hoe krijg ik docenten zo ver dat ze nieuwe technologieën gaan gebruiken? Hoe zet ik een onderwijsinnovatie-verandertraject op? Waar vind ik gelijkgestemden die ook snel vooruit willen? Kom dan naar de Wacky Learning Space tijdens de SURF Onderwijsdagen 2018 op 6 en 7 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Uitdagend en oplossend aan de slag

In de Wacky Learning Space ga je jouw vragen – en die van anderen – in sneltreinvaart te lijf. Anders, vrolijk, met elkaar, vragend, oplossend, ontmoetend, verkennend. Met uitdagende werkvormen als U-bochtdenken, brainwriting en prototyping (en nog vele andere). Snel en met open vizier in een wacky setting. Door de wol geverfde moderatoren dagen je uit en helpen je om je eigen onderwijsinstelling verder in beweging te zetten. De Wacky Learning Space is een doorlopende sessie: iedere parallelsessieronde kun je instappen en meedoen.

Programma SURF Onderwijsdagen 2018

En verder staat er natuurlijk nog veel meer leuks op het programma. Met inspiratie, ervaringen van andere instellingen en handvatten om zelf aan de slag te gaan met onderwijsinnovatie binnen je instelling.

Maak t/m 15 oktober gebruik van de vroegboekkorting

Schrijf je in voor de SURF Onderwijsdagen 2018 en zet onderwijs in beweging door (nieuwe) stappen te zetten op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Tot en met 15 oktober kun je gebruikmaken van de vroegboekkorting. Je betaalt dan 225 euro voor 1 dag en 400 euro voor 2 dagen.

Over de SURF Onderwijsdagen 2018

SURF organiseert op 6 en 7 november 2018 de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit jaarlijkse congres is de inspiratiebron voor deze sectoren op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. De SURF Onderwijsdagen zijn bedoeld voor bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, programmamanagers onderwijsinnovatie, onderwijsmanagers en docenten uit het mbo, hbo en wo. Het thema is 'Zet onderwijs in beweging'.

Meer informatie

Laatste wijziging op 22 okt 2018