Denk mee over het nieuwe surf.nl

07 NOV 2018

Wil jij meedenken over de nieuwe website van SURF? Help ons de best mogelijke site te maken en neem deel aan het SURF-websitepanel.

Samen naar een nieuwe website

Onze corporate website gaat op de schop! Met het nieuwe surf.nl willen we laten zien hoe trots we zijn op onze unieke coöperatie. Enkele weken geleden hebben we je gevraagd te helpen om de onderwerpen en expertises logisch in te delen. Dat heeft ons enorm geholpen. Dank aan alle deelnemers.

Graag horen we vaker jullie ideeën en wensen voor de site. Welke informatie verwacht jij op de nieuwe site? Wat wil je er kunnen vinden en doen? Jouw input helpt ons om een website te maken die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Het SURF-websitepanel

Neem deel aan het SURF-websitepanel en we leggen in het komend half jaar met enige regelmaat onze vorderingen aan je voor. Per keer dat we je uitnodigen, beslis je of je mee wilt doen. Soms vragen we je om online te kiezen tussen verschillende schermen. Of we nodigen je uit in Utrecht of Amsterdam, om zoekopdrachten te doen in de nieuwe website, terwijl wij meekijken.

Meld je aan voor het SURF-websitepanel

Laatste wijziging op 08 nov 2018