Laat weten wat jij met learning analytics doet

01 NOV 2018

De special interest group (SIG) Learning Analytics wil de inzet van learning analytics in het Nederlandse onderwijs in kaart brengen. Laat weten wat jij en jouw instelling doen met learning analytics, zodat best practices gedeeld kunnen worden en dat we van elkaar leren wat wel en niet werkt.

Hoe zet Nederland learning analytics in?

De SIG Learning Analytics wil graag in kaart brengen welke instellingen in Nederland wat met learning analytics doen. De SIG hoopt zo een goed beeld te krijgen van alle initiatieven, de ontwikkelingen rondom beleid en visie en welke richtlijnen er zijn om learning analytics in te gaan zetten in het onderwijs. Alle gegevens worden verzameld en gebundeld in een publicatie.

Wat is de SIG Learning Analytics?

Voor SURF is learning analytics een belangrijk thema. Daarom is de SIG Learning Analytics opgericht om samen met experts van onderwijsinstellingen aan kennisopbouw en kennisdeling te doen. Het is een multidisciplinair onderwerp waar verschillende expertises, zoals data-analyse, juridische kennis omtrent privacy en onderwijskunde samenkomen.

Meer informatie

Laatste wijziging op 01 nov 2018