Inschrijving netwerkconferentie TNC19 geopend

10 DEC 2018

Je kunt je vanaf nu tot en met 10 juni 2019 inschrijven voor TNC19, de grootste Europese conferentie op het gebied van onderwijs- en onderzoeksnetwerken. TNC19 vindt plaats van 16 tot en met 20 juni 2019 in Tallinn, Estland. Het thema luidt ‘Forging Digital Societies'.

Schrijf je in

Als je je voor 28 februari inschrijft, betaal je 600 euro (excl. BTW). Na 28 februari betaal je 800 euro (excl. BTW). Inschrijven kan tot en met 10 juni 2019.

Deel je kennis tijdens TNC

Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis en ideeën te delen tijdens de conferentie. Naast het bijwonen van de verschillende sessie, kun je ook zelf kennis inbrengen. Je kunt je inschrijven voor verschillende soorten sessies:

  • Lightning talks – deadline indienen 15 maart 2019
    Een lightning talk is een korte presentatie over een idee of project. U kunt zo bijvoorbeeld feedback krijgen op een idee of de onderzoeksgemeenschap uitnodigen om met u samen te werken.
  • Posterpresentatie – deadline indienen 15 april 2019
    Via een posterpresentatie kunt u bereikte resultaten presenteren, door gebruikt van beeldmateriaal en tekst. Met een poster kunt u uw onderzoek goed onder de aandacht brengen en in gesprek komen met andere deelnemers.
  • Demonstratie – deadline indienen 11 januari 2019
    U kunt een demonstratie geven of een stand huren.

Nieuwste ontwikkelingen in onderzoeksnetwerken op TNC19

Het thema ‘Forging Digital Societies' is geïnspireerd op het idee dat computernetwerken, door het ondersteunen van menselijke interacties, helpen om digitale samenlevingen te creëren en smeden. Ook de volgende thema’s staan op de agenda: netwerk, trust & identity, beveiliging en het ondersteunen van onderzoeks- en onderwijscommunities.TNC is de plek waar de onderwijs- en onderzoekswereld samenkomt om de toekomst van onderzoek en onderwijs vorm te geven.

TNC19 wordt georganiseerd door GÉANT in samenwerking met EENet van HITSA, de onderwijs- en onderzoeksnetwerkorganisatie in Estland.

Meer informatie

Laatste wijziging op 26 feb 2019