Voorlopig programma SURF Security- en Privacyconferentie bekend: schrijf je in!

17 JAN 2019

De jaarlijkse SURF Security- en Privacyconferentie is dit jaar in Amsterdam op 28 februari en 1 maart. Ook dit jaar staat het programma bol van de onderwerpen over privacy en cybersecurity, zijn er workshops en is er een debat. Het voorlopige programma is bekend, schrijf je dus nu in.

Programma conferentie

Het thema van de conferentie is dit jaar ‘Alles veilig geregeld’. In 2 dagen hoort je alles over interessante security- en privacyonderwerpen, waarbij er aandacht is voor technische, beleidsmatige en juridische aspecten. Daarnaast is het natuurlijk hét evenement om met collega’s van andere instellingen in contact te komen. Ook kun je deelnemen aan workshops. Hiervoor kun je je apart opgeven via SCIRT of SCIPR. Hierover volgt nog een aparte email via de SCIRT- en SCIPR-mailinglijsten. Tot slot zijn er verschillende parallelle sessies, zodat je een gedeelte van het programma zelf kunt ‘samenstellen’.

Keynote: hoe hou je medische apparatuur veilig

Op de SURF Security- en Privacyconferentie vertelt Ben Kokx (director Product Security Philips) welke problemen je tegenkomt als je medische apparatuur, die een lange levensduur heeft, veilig wilt houden. Arjan Widlak van de Stichting Kafkabrigade, vertelt over zijn boek ‘De Digitale Kooi’. Hierin beschrijft hij hoe gegevensuitwisseling bij de overheid allerlei onbedoelde effecten voor burgers kan hebben. 

Inschrijven

Inschrijven voor de SURF Security- en Privacyconferentie kan nog. De gastheer dit jaar is het Amsterdam UMC - locatie VUmc. Via de inschrijfpagina kun je aangeven of je 1 of 2 dagen komt, en of je een hotelovernachting wilt.

Meer informatie

Laatste wijziging op 17 jan 2019