Nieuws

Sluit nu aan bij de Wifi-as-a-Service-aanbesteding

Ruim 60 locaties gebruiken al SURFwireless, de Wifi-as-a-Service-dienstverlening van SURF. Dat willen we in de toekomst blijven doen. Daarom starten we nu een nieuwe uitvraag bij aanbieders. Het doel? Om begin 2022 een nieuw, goedkoper en beter aanbod te hebben. Overweeg je SURFwireless in de komende jaren voor jouw instelling? Geef je dan nu op!
Twee studenten in een open hal met een laptop

SURFwireless: schaalbare, innovatieve en stabiele wifi

SURFwireless biedt een schaalbaar, innovatief en stabiel wifi-netwerk voor instellingen. SURF verzorgt centraal de inkoop, onderhoud, vervanging en beheer van het wifi-netwerk.  We doen dit altijd in nauw overleg met de instellingen. Hierdoor bespaar je als instelling kosten en tijd terwijl je wel strak de regie kunt blijven voeren op deze belangrijke dienstverlening.

Nieuwe aanbesteding maakt betere dienstverlening mogelijk

De overeenkomst met de huidige aanbieder loopt eind volgend jaar af. Vandaar dat wij nu starten met de aanbesteding van SURFwireless. Door een nieuwe aanbesteding kunnen we de dienst ook aanpassen, zodat hij beter aansluit op de behoeften van de instelling. Verder kunnen we door een groter volume een lagere prijs bedingen. Eerst bevragen we de aanbieders over hun mogelijkheden en in februari 2021 publiceren we de aanbesteding voor SURFwireless (RFP). Medio 2021 ronden we de gunning af.

Oproep: laat het weten als je geïnteresseerd bent

We horen graag van je als je mogelijk geïnteresseerd bent om SURFwireless in de komende jaren (tot 2028) af te nemen. Met een beter inzicht in de behoefte kunnen we nog betere voorwaarden onderhandelen. Er geldt geen afnameverplichting. Heb je dus mogelijk interesse? Laat het ons vooral weten! Je kunt mailen naar Eelco de Vos (eelco.devos@surf.nl), productmanager SURFwireless, of neem contact op met je adviseur bij SURF.