Nieuws

Afdeling Netwerken SURF genomineerd voor ICT/Telecom award

Manager Ruben van den Brink van SURF was met zijn afdeling Netwerken 1 van de 3 genomineerden voor de ‘ICT/Telecom Manager van het jaar 2019’. In zijn pitch tijdens het BTG Business Event prees hij zijn team. Peter Rake van 5Groningen, een organisatie waarmee SURF veel samenwerkt, werd de uiteindelijke winnaar.
Uitreiking award
Ik beschouw de nominatie als een grote blijk van waardering voor het werk dat de afdeling Netwerk de afgelopen jaren verzet heeft. Van het geautomatiseerd migreren naar het nieuwe netwerk SURFnet8 tot innovaties voor de campus van de toekomst: de teams verrichten baanbrekend werk voor onderwijs en onderzoek en daar ben ik ontzettend trots op! Daarnaast is het leuk dat onze samenwerkingspartner Peter Rake van 5Groningen nu heeft gewonnen, dat is natuurlijk van harte gegund en verdiend!
Ruben van den Brink (SURF)

Andere genomineerden en eerdere winnaar

De afdeling Netwerken van SURF streed dit jaar met andere genomineerden Peter Rake (5Groningen) en Arjan Kampman (Havenbedrijf Amsterdam) om de winst. Uiteindelijk ging die eerste, samenwerkingspartner van SURF, er met de award vandoor. In 2018 ging de award naar Richard Kamman van het Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie vanwege de bouw van een toekomstvast ICT-platform in het nieuw gebouwde centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Over de BTG Award

De BTG Award is bedoeld voor ICT- en Telecom Managers en Young Professionals die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd voor hun organisatie op het gebied van innovatieve communicatietechnologie. De ICT/Telecom Manager van het jaar award wordt jaarlijks uitgereikt door Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). BTG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en Telecommunicatie.
Lees meer op BTG.org