News

Axians en SURF breiden samenwerking uit met calamiteitenservice Red Button Team

In 2020 was Axians Communication Solutions B.V. (hierna: Axians) een van de winnaars van de SURF-aanbesteding netwerkcomponenten. Nam je instelling deel aan deze aanbesteding, dan heb je vanaf nu 40 uur kosteloos toegang tot het Red Button Team bij netwerkcalamiteiten waar specialistische kennis voor nodig is.
Close-up netwerkkabels

Axians en SURF breiden samenwerking uit met calamiteitenservice Red Button Team

Zonder beperkingen beschikbaar

Axians heeft al jaren ervaring om via het Axians incident proces infrastructurele verstoringen en hardware defecten op te lossen. Dit blijft ook zo. Zodra er calamiteiten optreden, bijvoorbeeld bij uitval, kun je vanaf nu gedurende de looptijd van de aanbesteding direct en een beroep doen op het Axians Red Button Team. Om de calamiteit zo eenvoudig mogelijk af te kunnen handelen is Axians, indien nodig, tijdens de calamiteit aanwezig op je locatie. Je maakt hiervoor met Axians afspraken over wie er wordt ingezet, wanneer en op welke locatie.

Over het Red Button Team

Het Red Button Team is exclusief voor de deelnemers aan de aanbesteding netwerkcomponenten. Het team bestaat uit gekwalificeerde specialisten van Axians. Zij hebben uitgebreide kennis van de infrastructuur zowel binnen als buiten het domein van de geleverde netwerkcomponenten. Denk bijvoorbeeld aan kennis over het netwerk, security, application delivery, datacenter en server/storage.

Samenwerking met SURF

Axians verbetert zijn dienstverlening continu. De samenwerking met SURF en de input van deelnemers aan de aanbesteding zijn hierbij van groot belang. Toegang tot het Red Button Team betekent een belangrijke uitbreiding van deze samenwerking. De deelnemers aan de overeenkomst via SURF zijn de eersten in Nederland die kosteloos gebruik kunnen maken van deze calamiteitenservice.

 

Lees hier meer over de inkooptrajecten van SURF