Nieuws

Bizway wint Europese aanbesteding Webhostingdiensten

Bizway heeft de Europese aanbesteding Webhostingdiensten van SURF gewonnen. SURF heeft voor 11 deelnemende instellingen een 4-jarige overeenkomst gesloten voor het gebruik van software van Bizway B.V. Deze partij biedt webhostingdiensten voor nieuwe websites en migratiediensten voor bestaande websites.
Bizway logo

Zelf websites maken

Je kunt als instelling zelf een website maken via het klantenportal van Bizway. Voor de migratiediensten krijg je als deelnemende instelling via deze klantenportal toegang tot een cloudomgeving. Zo kun je veilig, snel en vanaf elke locatie bij je applicaties.

Dienstverlening Bizway

Het klantenportal van Bizway biedt een eigen, volledig afgescheiden omgeving met een interface die de deelnemende instellingen zelf naar eigen wens kunnen inrichten. Bizway helpt je door afzonderlijk voor hen in kaart te brengen wat de behoefte is. Hierna wordt voor iedere deelnemer dienstverlening op maat ingericht binnen de kaders van de aanbesteding.

Daarnaast verzorgt Bizway voor gebruikers met specifieke rollen (key-users) trainingen, zodat alle gebruikers binnen de deelnemende instellingen met de klantenportal aan de slag kunnen.

Bizway bestellen

De nieuwe overeenkomst met Bizway loopt tot en met 30 september 2023. Je kunt de dienst afnemen via de klantportal van Bizway.