News

DAS voor videolearning uitgebreid met Zoom

Werk je wel eens thuis of geef je online les? Dan wil je op een zo makkelijk en veilig mogelijke manier samenwerken met collega’s en/of studenten. Hiervoor kun je eenvoudig gebruik maken van het DAS (Dynamisch aankoopsysteem) voor videolearning. Met het DAS heb je de keuze uit videosoftware van verschillende leveranciers. De lijst is nu uitgebreid met Zoom.
student achter laptop op de bank

Wat is het DAS?

Jouw instelling wil software afnemen die het beste bij jullie past. Daarom bieden wij je binnen het DAS de keuze uit verschillende aanbieders. Leveranciers die voldoen aan vastgestelde criteria bieden hun standaardproducten en -diensten aan in bepaalde productcategorieën. In dit geval de categorie videolearning. Je instelling plaatst zelf een uitvraag in de categorie en ontvangt offertes van de toegelaten leveranciers. Je beoordeelt deze offertes en sluit een overeenkomst af met een leveranciers. Meer informatie over het DAS

Leveranciers DAS videolearning

Het aantal leveranciers dat onderdeel uitmaakt van het DAS wordt continu uitgebreid. Uiteraard zorgen wij dat alle leveranciers voldoen aan de eisen van de Europese (en Nederlandse wetgeving). Nadat Zoom vorig jaar haar privacy voorwaarden heeft aangepast kunnen wij je melden dat Zoom nu ook via het DAS door jouw instelling is af te nemen. Een volledig overzicht van de deelnemende leveranciers aan het DAS videolearning vind je op deze pagina.