News

Doe mee met de Maand van AI in het onderwijs

Juni is de Maand van AI in onderwijs. Dit jaar staat deze in het teken van de toekomst. Wat gaat Artificial intelligence (AI) voor ons betekenen en welke kansen en risico’s zien we? Heb jij ideeën over wat AI betekent voor het onderwijs of hoe je het kunt toepassen? Pak je podium!

Afbeelding door AI gecreëerd

Deze afbeelding is gegenereerd door AI

Jouw bijdrage

In deze maand door en voor de Nederlandse onderwijssector creëren we de ruimte voor het delen van kennis, het zoeken van samenwerkingen, en het gezamenlijk leren. Daarbij is ook ruimte voor jouw bijdrage. Je kunt in deze maand een event organiseren, een discussie starten, een blog of artikel publiceren, podcasts of video’s maken. Zo vergroot je eenvoudig je bereik en staan we samen sterker. Jouw event wordt getoond op de website en onze social media. Jouw bijdrage is van harte welkom.

Save the date

  • Kick-off op donderdag 1 juni van 15:00-17:00 uur in Breda
  • Finale op dinsdag 27 juni van 15:00-17:00 online

Meld je event aan

Wil je een bijdrage leveren aan het programma van de Maand van AI in de vorm van een evenement of webinar? Meld deze dan aan!   

Meld je event aan

Over de maand van AI

De Maand van AI vindt in 2023 voor de 3e keer plaats en wordt georganiseerd door SIG AIED , NLAICNOLAIKennisnet en SURF. Bekijk de eerdere edities van MVAI voor een indruk.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je even van gedachten wisselen over een mogelijke invulling? Neem gerust contact op via mvai@surf.nl. We denken graag met je mee.