Nieuws

Dorien Jongeneel toegetreden tot raad van commissarissen SURF

Dorien Jongeneel treedt per 1 januari 2021 toe tot de raad van commissarissen van SURF voor een periode van 4 jaar. Zij wordt in haar rol tevens voorzitter van de Audit Commissie van SURF.
Dorien Jongeneel (van de SURF RvC)

Dorien Jongeneel (RvC)

Dorien Jongeneel heeft een achtergrond en ervaring in diverse organisaties, zowel commercieel als bij de overheid. Zij is een betrokken en ter zake kundige commissaris en combineert kwaliteit en ervaring.

Jongeneel is sinds januari 2019 werkzaam als directeur Bedrijfsvoering en Projectbeheersing Grote Projecten en Onderhoud bij Rijkswaterstaat. Daarvoor was zij werkzaam bij het Ministerie van Financiën en bekleedde zij diverse functies in de financiële sector. In haar carrière heeft zij ruime ervaring opgedaan met zowel de financiële portefeuilles als ICT en risicomanagement. Zij is tevens lid van de bestuursraad van DigiGO en lid van de raad van toezicht van het Zaans Medisch Centrum.

Zij neemt binnen de raad van commissarissen de plaats in van Ellen van Schoten die per 1 januari 2021 toetreedt tot het college van bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam, een lid van SURF.