Nieuws

Ethisch hacker en hoofd Innovatie ProRail keynotes SURF Netwerkdag

De keynotes van de SURF Netwerkdag 2019 zijn bekend! Op deze dag praten we je bij en kun je in gesprek over trends op vast en draadvrij netwerkgebied. De SURF Netwerkdag is dit jaar op dinsdag 21 mei in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Netwerken doe je niet alleen!

Het thema van de Netwerkdag is ‘Netwerken doe je niet alleen’. Naast het inhoudelijke programma over het vaste en draadvrije netwerk heb je veel gelegenheid om te netwerken. Zowel met SURF-medewerkers, als met collega’s uit onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Programma

Het programma bestaat uit 3 delen:

  • plenair ochtendprogramma met keynote en 2 parallelle rondes
  • middagprogramma met dynamische sessies
  • keynote en plenaire afsluiting

Meer informatie over alle sessies volgt. 

Keynote Chris Verstegen, ProRail

In de ochtend neemt Chris Verstegen, Chief Innovation Officer van ProRail, je mee in het transformeren van het spoor met kennis van andere netwerken.

Chris is een ervaren leider in strategie, innovatie en duurzaamheid op het gebied van infrastructuur, mobiliteit en watermanagement. Bij ProRail is hij verantwoordelijk voor het aanjagen van de digitale transformatie van de railsector. 

Keynote Edwin van Andel, ethisch hacker Zerocopter

’s Middags vertelt ethisch hacker en CEO van Zerocopter Edwin van Andel hoe hij op zijn 13e begon met hacken. Hoewel hij nu CEO is van hackersbedrijf Zerocopter, is zijn band met de hackercommunity nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in 1 ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt. Daarnaast begeleidt hij samen met de ‘Guild of de Grumpy Old Hackers’ jonge hackers om ze op het goede pad te leiden. Om zo zijn uiteindelijke doel te bereiken: een veilige samenleving door een veiliger internet. 

Schrijf je in!

Wil je deze keynotes niet missen? Schrijf je dan snel in! Meer informatie over de SURF Netwerkdag vind je op netwerkdag.surf.nl.

Schrijf je in voor de SURF netwerkdag