Nieuws

Met korting naar de Online Educa Berlin

Ga mee naar de Online Educa Berlin (OEB) Conferentie en sluit aan bij een matchmaking sessie over onderwijsinnovatie en ICT die wij samen met onze Duitse collega’s van het Hochschulforum Digitaliserung (HFD) organiseren. Als je mee wilt naar de OEB krijg je via SURF 100 euro korting op de entreeprijs. Een mooie kans om je netwerk uit te breiden.
Online Educa Berlin

Find your match!

Op donderdag 28 november om 15.30 uur (in de pauze) organiseren wij samen met HFD een Matchmaking event in de Pavillon-ruimte. Wij nodigen je graag uit om onze Nederlandse en Duitse collega’s te ontmoeten die, net als jij, ook geïnteresseerd zijn in onderwijsinnovatie en ICT. Zie meer hierover bij Side Events.

Aandacht voor de fysieke en digitale leeromgeving

Nico Juist en Jasmijn Wijn gaan in de Knowledge factory op zoek naar de beste user experience in de digitale leeromgeving. Michel Jansen gaat in een paneldiscussie met Duitse en Engelse collega’s het gesprek aan over duurzame learning spaces. En Annette Peet neemt deel aan een paneldiscussie over online adaptive assessments. En dit is maar een hele kleine greep uit het rijke programma!

Met 100 euro korting naar OEB

Meer dan 2.500 professionals ontmoeten elkaar op Online Educa Berlin om ervaringen en inzichten te delen op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT. Via SURF krijg je een korting van 100 euro! Vul de kortingscode AC103 in bij je inschrijving op de website van OEB.

We zien we je graag op OEB!