Nieuws

Modelcontract Immutec databeveiliging beschikbaar

Is de data binnen jouw instelling goed beveiligd tegen ransomware-aanvallen? Met het modelcontract dat SURF met Immutec heeft afgesloten kun je vanaf nu eenvoudig een extra ransomeware proof back-up van al je data maken.
Man aan laptop met mobiel van bovenaf gefotografeerd

Het veilig gebruik kunnen maken van ict-diensten is een belangrijk speerpunt voor SURF. Immutec levert diensten (databeveiliging en ransomware-proof storage) binnen dit domein. Om deze dienst eenvoudig beschikbaar te stellen hebben wij een modelcontract met Immutec opgesteld. Je vindt het modelcontract op Mijn SURFmarket (achter inlog). 

Wat is Immutec?

Immutec helpt bedrijven met hun databeveiliging tegen ransomware-aanvallen. Van back-up en vault storage tot volledige disaster recovery van ict-omgevingen. De dienstverlening van dit modelcontract gaat over de dienst Immutec Vault: ransomware proof storage die zorgt voor een extra back-up van al je data. Die data is niet aan te passen of verwijderen door Immutec en/of mogelijke hackers en kan bij een calamiteit direct teruggeplaatst worden. Ongeacht je huidige beveiligingsmaatregelen. Vanaf je data storage wordt de data van encryptie voorzien en via een beveiligde verbindingsbrug naar de Vault opslag gekopieerd in het Immutec security datacenter.