Nieuws

Nieuwe SURF Community: Online events

In de huidige 1,5-meter-samenleving worden grote evenementen met veel studenten, medewerkers of onderzoekers voornamelijk online georganiseerd. Denk aan de naderende introductieweken of de opening van het academisch jaar. Wil jij handvatten en praktische tips? Sluit je dan aan bij de nieuwe SURF community: Online events.
Twee studentes in de Maastricht Library

Grote online evenementen

Het organiseren van grote online events is voor veel mensen nieuw. Vanuit het Versnellingsplan, ComeniusNetwerk, ECIO en SURF willen we instellingen daarom ondersteunen. Binnen de community Online events wisselen we kennis en ervaringen uit en inventariseren we vragen en uitdagingen. Door kennis te bundelen, ontwikkelen we praktische handvatten, die helpen bij het organiseren van grote online evenementen.

Voor wie?

Voor iedereen (communicatiemedewerkers, evenementmedewerkers, projectmedewerkers) die in de aankomende periode een groot online evenement (geen onderwijs) moet organiseren, voor bijvoorbeeld studenten, medewerkers, onderzoekers of relaties.

Wat levert het op?

  • Kennisdeling en uitwisselen ervaringen.
  • Praktische handvatten voor het organiseren van online evenementen.

Aansluiten

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van grootschalige online evenementen? Volg dan de nieuwe community Online events. Ga naar SURF Community Online events.