Nieuws

Onderzoeksplatform Archi: laat je mening horen

Universiteit Utrecht en SURF onderzoeken samen hoe een samenwerkingsplatform voor onderzoekers eruit zou kunnen zien. Op een demo-website zie je wat het idee inhoudt. We zijn erg benieuwd naar je mening!

Samenwerken

Hoe werk jij als onderzoeker het beste samen, en welke tools verwacht je daarbij? Om dit verder te onderzoeken hebben Universiteit Utrecht en SURF een idee laten ontwikkelen. De uitkomst? Een idee, Archi.  Een platform dat in de toekomst een virtuele samenwerk-plek voor onderzoekers zou kunnen worden.

Pitch

Wie kan je helpen met je onderzoeksdata, ken ik mensen in mijn netwerk die juist gespecialiseerd zijn in wat ik nodig heb, en welke tools zijn er die me kunnen helpen om mijn onderzoek verder te brengen? Zo maar wat vragen die je als onderzoeker vast wel eens stelt. Om dit voor je op te lossen hebben we een idee voor een platform laten ontwikkelen: Archi. Op deze website kun je een idee krijgen wat het concept inhoudt, en welke onderdelen bedacht zijn. De ontwikkelaars zijn erg benieuwd naar jouw mening.

Laat van je horen

De makers van het idee zijn enorm benieuwd naar jouw mening. Zou het idee je helpen met je onderzoek, of mis je nog dingen? Bekijk daarom de website en het filmpje dat gemaakt is, en laat je mening horen!

Meer informatie