Nieuws

Pilot: SURFdrive voor studenten

Ontdek ook het gemak van SURFdrive en schrijf je in voor de pilot: SURFdrive voor studenten! In deze pilot onderzoeken we hoe we IRMA nuttig kunnen inzetten binnen SURF en testen dat met de dienst SURFdrive. Tijdens de pilotperiode krijg je gratis 50GB. Doe snel mee; de accounts zijn beperkt!
Student werkt vanuit huis

Privacyvriendelijk inloggen met IRMA

Met IRMA log je op een privacyvriendelijke manier in bij verschillende diensten en geef je alleen relevante eigenschappen (attributen genaamd) vrij. IRMA is kort voor: I Reveal My Attributes. In de IRMA-app op je mobiele telefoon maak je een soort ‘attributenpaspoort’. Bij inloggen of digitaal ondertekenen kies je zelf welke eigenschappen je wil vrijgeven. Dat kan bijvoorbeeld je leeftijd of je e-mailadres zijn. SURF werkt samen met IRMA aan verschillende toepassingen en onderzoekt op welke manier IRMA waardevol is binnen de SURF-omgeving.

SURFdrive-pilot

We starten een pilot met de dienst SURFdrive en IRMA. Voor medewerkers van een groot aantal instellingen was SURFdrive al beschikbaar; SURF wil nu dat studenten ook het gemak van SURFdrive ontdekken. Doe dus gratis mee met deze pilot via SURFspot!

Wat krijg je?

Toegang tot SURFdrive, dé persoonlijke cloudopslagdienst van onderwijs en onderzoek in Nederland. Je beschikt tijdens de pilotperiode (eindigt in april 2021) gratis over 50GB.

Wat moet je doen?

Ga nu naar SURFspot en schaf kosteloos SURFdrive aan. Let op: er zijn maar 500 accounts beschikbaar, dus wacht niet te lang! Bekijk ook nog even de voorwaarden.

Schaf direct SURFdrive aan