Nieuws

Pittig nieuws: NDDHO wordt Groene Peper

De Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO) heet voortaan: Groene Peper - Hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst. De belangrijkste reden voor de naamswijziging is dat het mbo nu ook een belangrijke rol speelt binnen de programmering. Het thema duurzaamheid beperkt zich niet tot het hoger onderwijs.
Banner groene peper 29 mei 2020 Velp

Sinds vorig jaar is de rol van het mbo binnen de programmering steeds groter geworden. Het onderwerp duurzaamheid beperkt zich niet tot het hoger onderwijs. Facilitair managers, ICT-coördinatoren, studenten en onderzoekers kunnen veel van elkaar leren. Met Groene Peper willen wij dit faciliteren voor alle onderwijsinstellingen in het vervolgonderwijs.

Komende editie: 29 mei

Groene Peper wordt georganiseerd door SURF, Het Groene Brein, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Studenten voor Morgen, SIG Groene ICT en Duurzaamheid en Green IT Amsterdam, in samenwerking met de locatie waar het event plaatsvindt. De eerste Groene Peper vindt plaats bij Van Hall Larenstein in Velp op vrijdag 29 mei 2020. Het thema is Leren van de Natuur.

Zet je hem alvast in je agenda?

www.groenepeper.com