News

Save the date: SURF Research Day 23 mei 2023

SURF Research Day is hét event dat onderzoek, ict en innovatie met elkaar verbindt. Dit jaar vindt het evenement plaats in de Rijtuigenloods, een unieke locatie in Amersfoort.
Banner Research Day

Get on board!  

Ontdek de nieuwste technologieën, zie wie de SURF Research Support Champions worden, en praat mee over actuele onderwerpen zoals het veilig delen van data, open science en AI.   

Denk mee over SURF Research Day 

Welke visionaire spreker wil jij graag op het podium van SURF Research Week? Over welke research use case moet iedereen iets horen? Laat het ons weten, en wie weet gebruiken we jouw ideeën om een onvergetelijk programma samen te stellen! Stuur jouw idee in.  

Research Support Champions 2023, wie gaan het worden?  

Goede onderzoeksondersteuners vormen een brug tussen onderzoekers en onderzoeks-ICT. Vitaal werk, maar vaak minder zichtbaar. De SURF Research Support Champion Awards zetten diegenen in het zonnetje die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de ondersteuning van onderzoek binnen hun instelling. Heb je iemand in gedachten die de Research Support Award verdient? Nomineer deze persoon.  

We hebben je graag aan boord op Research Day 2023!  

Kijk op de Research Day webpagina voor meer informatie.