Nieuws

Schrijf je nog snel in voor de ELI 2020 studiereis-special

Tot en met 19 december kun je je nog inschrijven voor de ELI 2020 studiereis naar de VS (1 t/m 5 maart 2020). Naast de ELI 2020 conferentie bezoeken we de Microsoft-campus, Evergreen State College, OPEN Washington en OPEN Oregon. En je kunt deelnemen aan de ELI 2020 special, een bezoek aan de Oregon State University.
Oregon State University

Learning Innovation Centre - Oregon State University

ELI 2020 special: Oregon State University

Je kunt je studiereis, van 1 maart tot 5 maart, uitbreiden met een bezoek aan de Oregon State University op donderdag 5 maart. Op deze locatie komen al onze thema’s rond online en blended onderwijs, open leermaterialen en learning spaces aan bod. Schrijf je in voor de ELI 2020 special als je extra waarde wilt toevoegen aan je studiereis.

Over Oregon State University

De Oregon State University (OSU) ligt in Corvallis, Oregon, en heeft meer dan 30.000 studenten. Online onderwijs is een belangrijke vorm van onderwijs voor de OSU. Ze hebben meer dan 1.300 online cursussen en meer dan 70 complete programma’s.

Het programma

Tijdens de ELI 2020 special bezoeken we de campus en het Learning Innovation Center, LINC. We gaan in gesprek met:

  • Studenten
  • Docenten
  • Projectleider van het hybrid/blended onderwijs programma
  • Associate Provost van de Extended Campus (OSU’s online learning)
  • Directeur van Open Oregon
  • Directeur van Academic Technology
  • Manager van het LINC.

Kortom alle experts op het gebied de thema’s van ELI 2020 studiereis: online en blended onderwijs, open leermaterialen en learning spaces.

Ontwerp van de collegezalen

Het LINC bevat naast onderwijsruimtes die specifiek zijn ingericht om activerend onderwijs te stimuleren, een aantal ronde collegezalen. Architecten hebben ruimtes ontworpen waarbij studenten de afstand tot de docent als zo klein mogelijk ervaren. Dit heeft geresulteerd in ronde collegezalen waarvan de grootste een capaciteit heeft van 600 personen.

Naar de effecten van de LINC-onderwijsruimtes op het leren hebben ze bij OSU ook onderzoek gedaan onder de noemer The Geometry of Learning.

Meer informatie

Wacht niet langer en schrijf je in voor de ELI 2020 studiereis en de ELI 2020 special. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 19 december 2019.