Nieuws

Startschot: Online editie van SURF Onderwijsdagen

Heb jij de SURF Onderwijsdagen 2020 al in je agenda gezet? Noteer 10 en 11 november voor de eerste online editie van de SURF Onderwijsdagen. SURF verzorgt een interactief en dynamisch programma waarvoor je geen kilometer hoeft te reizen. Het thema? Samen navigeren.
SURF Onderwijsdagen startschot

Sterke vernieuwingsgolf

Het belang van samen navigeren is in de afgelopen maanden duidelijk geworden. In mum van tijd wist Nederland het onderwijs volledig online aan te bieden. Deze razendsnelle vernieuwingsgolf zorgde voor samenwerking en kennisdeling op nationaal én internationaal niveau. Ook SURF loodst samen met instellingen in deze woelige wateren naar een flexibel en toegankelijk onderwijslandschap.

5 redenen waarom je de SURF Onderwijsdagen niet mag missen

  1. Dé inspiratiebron voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.
  2. Toegankelijk voor iedereen werkzaam in het middelbaar en hoger onderwijs in Nederland.
  3. State-of-the-art platform voor online samenkomen.
  4. 2 dagen vol ideeën, voorbeelden en sprekers.
  5. Vanaf het moment van inschrijving ruimschoots mogelijkheden voor kennisdeling, inspiratie en netwerken, tot ver daarna.

Programma

SURF heeft meer dan 80 sessie- en demovoorstellen voor de SURF Onderwijsdagen ontvangen. De komende maanden gaat SURF in samenwerking met diverse instellingen en leveranciers een mooi, inspirerend en motiverend programma neerzetten. Niet alleen qua inhoud, maar ook in de vorm. Want ook SURF vernieuwt in hoog tempo.

Early bird inschrijven voor de SURF Onderwijsdagen 2020 is mogelijk vanaf september.

Volg #OWD20 op Twitter of check voor meer info www.surf.nl/onderwijsdagen