Nieuws

SURF Netwerk Dashboard vernieuwd

Het SURF Netwerk Dashboard is vernieuwd. Op basis van feedback van gebruikers hebben we enkele toevoegingen gedaan en is de layout compleet veranderd.Gebruikers hielpen actief mee om het dashboard te updaten. Het dashboard is zo duidelijker én gebruiksvriendelijker.

Samen vernieuwen

Om het SURF Netwerk Dashboard optimaler te maken, werkten de gebruikers en SURF intensief samen. Tijdens de Netwerkdag 2019 hielden we een enquête om inzicht te krijgen in de wensen van de gebruikers. De uitkomsten van deze enquête verwerkten we in een nieuwe layout en opzet van het dashboard. Ook het nieuwe ontwerp is samen met gebruikers getest om het dashboard zo duidelijk en intuïtief mogelijk te maken.

Nieuwe toevoegingen

In het dashboard kon je al gegevens vinden of verschillende parameters van jouw netwerk. Netwerkpoorten en -diensten zijn vanaf nu duidelijker gepresenteerd, en ook inzicht in de details van deze poorten of diensten is nu sneller en duidelijker te vinden. Nieuw is het tonen van ticketinformatie en een overzicht van geplande werkzaamheden. Ook hier kun je in detail zien wat dit voor jouw diensten betekent. Ook is de onderlinge verhouding tussen poorten en diensten logischer opgebouwd.

Geïnteresseerd?

Gebruik je het SURF Netwerk Dashboard al? Log dan in op om de veranderingen te bekijken. Ben je nog geen gebruiker? Vraag dan snel toegang tot het SURF Netwerk Dashboard op onze wiki.