Nieuws

SURF Onderwijsdagen worden verplaatst naar 7 en 8 december 2020

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen die gelden tot 19 november moeten we de SURF Onderwijsdagen verplaatsen naar maandag 7 en dinsdag 8 december 2020. De tijden blijven gelijk: van 13.00 tot 16.00 uur. Ben jij er (weer) bij?

Kwaliteit én veiligheid staan voorop

Elk jaar bieden de SURF Onderwijsdagen een interactief en dynamisch programma van hoge kwaliteit met mogelijkheden tot netwerken met vakgenoten en leveranciers. Vanwege covid-19 vinden de SURF Onderwijsdagen dit jaar online plaats. Cruciaal voor de kwaliteit van het event zijn de professionele opnames van gesprekken met verschillende gasten vanuit de studio’s.

Wij vinden het, vanwege de aangescherpte corona-maatregelen, echter niet verantwoord onze collega’s en sprekers volgende week naar de studio’s in Den Bosch te laten reizen.

Samen navigeren

We kunnen niet in de toekomst kijken. We weten niet of de maatregelen begin december worden versoepeld. Wat we wel weten, is dat de SURF Onderwijsdagen gegarandeerd doorgaan op 7 en 8 december. Wederom succesvol, inspirerend, verbindend en samen navigerend naar de toekomst.

Zorg dat je erbij bent

Heb je interesse in deelname aan de SURF Onderwijsdagen 2020 op 7 en 8 december?

Koop je ticket

Heb je al een ticket dan ontvang je nog een mail met aanvullende informatie.

Meer informatie

Meer informatie vind je op surf.nl/onderwijsdagen. Heb je vragen, mail dan je vraag naar owd@surf.nl.