Nieuws

Wie nomineer jij voor de SURF Onderwijsawards 2023?

Op 14 en 15 november 2023 vinden de SURF Onderwijsdagen plaats in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Ook dit jaar reiken we weer de SURF Onderwijsawards uit, aan vernieuwers die het verschil maken en collega's inspireren om hun grenzen te verleggen. Ken jij een onderwijsvernieuwer die een SURF Onderwijsaward verdient? Schrijf die dan uiterlijk 30 juni in.
Surf Onderwijsawards 2019

Grote bijdrage aan onderwijsinnovatie met ict

We worden steeds afhankelijker van informatietechnologie. Onderwijsinstellingen moeten de ontwikkelingen op de voet volgen om studenten het best mogelijke onderwijs te bieden. Dat kan alleen als betrokken onderwijsmensen zich hiervoor inzetten. Wij zoeken onderwijsvernieuwers die een grote bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie met ict. Met de jaarlijkse uitreiking van de SURF Onderwijsawards geven we hen een podium om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren.

Meld een onderwijsvernieuwer aan

Er zijn vijf categorieën: bestuurders, ict-specialisten, onderwijsadviseurs en docenten. Ken jij iemand die met ict zorgt voor verandering en innovatie in het onderwijs?

Meld deze onderwijsvernieuwer uiterlijk 30 juni aan

Meer informatie