Rss

Nieuws

 • Programma SURF Security- en Privacyconferentie 2018 bekend

  Nieuws - Het voorlopige programma voor de SURF Security- en Privacyconferentie op 8 en 9 februari is bekend. Het programma van de tweedaagse conferentie, die dit jaar plaatsvindt in Enschede, bestaat uit een mix van beleid en techniek. Onderwerpen worden deels in tracks aangeboden en er is uiteraard volop ruimte tot uitwisseling en netwerken.

 • SURF Security- en Privacyconferentie 2018 in Enschede

  Nieuws - Op 8 en 9 februari 2018 wordt de SURF Security- en Privacyconferentie gehouden. Het programma van de tweedaagse conferentie, die dit jaar plaatsvindt in Enschede, wordt op dit moment samengesteld en zal bestaan uit een mix van beleid en techniek. Naast verschillend tracks is er uiteraard volop ruimte tot uitwisseling en netwerken.

 • Kennissector ontspringt dans in cyberaanval

  Nieuws - Dit weekeind werd de wereld opgeschrikt door een van de grootste cyberaanvallen tot nu toe. “Het is een gelukje dat onderwijs- en onderzoeksinstellingen de dans zijn ontsprongen”, aldus Erik Huizer (CTO van SURFnet). Op de International One Conference over cybersecurity riep hij op tot meer samenwerking om deze dreiging het hoofd te bieden.

 • Bereikbaarheid SURF tijdens feestdagen

  Nieuws - De kantoren van SURF in Utrecht en Amsterdam zijn de komende maanden tijdens een aantal feestdagen gesloten, inclusief Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. In dit bericht vindt u de exacte data. SURF wenst u alvast fijne paasdagen!

 • SURF Security Award 2016 voor GDI Foundation

  Nieuws - De SURF Security Award 2016 gaat dit jaar naar de GDI Foundation. Victor Gevers en Vincent Toms ontvangen namens de organisatie de prijs voor hun zoektocht naar kwetsbaarheden in IT-systemen. Deze melden zij via responsible disclosure bij de betreffende organisaties. Door hun belangeloze inzet wordt het internet veiliger.