Rss

Nieuws

 • SURF Security en Privacy Award 2018 voor studenten 'Sleepwet-referendum'

  Nieuws - De studenten die een referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) hebben afgedwongen, hebben vandaag de SURF Security en Privacy Award 2018 ontvangen. Zij kregen de Award voor hun bijdrage aan het maatschappelijk debat over een veilig en open internet.

 • Programma SURF Security- en Privacyconferentie 2018 bekend

  Nieuws - Het voorlopige programma voor de SURF Security- en Privacyconferentie op 8 en 9 februari is bekend. Het programma van de tweedaagse conferentie, die dit jaar plaatsvindt in Enschede, bestaat uit een mix van beleid en techniek. Onderwerpen worden deels in tracks aangeboden en er is uiteraard volop ruimte tot uitwisseling en netwerken.

 • SURF Security- en Privacyconferentie 2018 in Enschede

  Nieuws - Op 8 en 9 februari 2018 wordt de SURF Security- en Privacyconferentie gehouden. Het programma van de tweedaagse conferentie, die dit jaar plaatsvindt in Enschede, wordt op dit moment samengesteld en zal bestaan uit een mix van beleid en techniek. Naast verschillend tracks is er uiteraard volop ruimte tot uitwisseling en netwerken.

 • Kennissector ontspringt dans in cyberaanval

  Nieuws - Dit weekeind werd de wereld opgeschrikt door een van de grootste cyberaanvallen tot nu toe. “Het is een gelukje dat onderwijs- en onderzoeksinstellingen de dans zijn ontsprongen”, aldus Erik Huizer (CTO van SURFnet). Op de International One Conference over cybersecurity riep hij op tot meer samenwerking om deze dreiging het hoofd te bieden.