Contact

SURF, SURFmarket en SURFnet zijn gevestigd op Hoog Catharijne in Utrecht. SURFsara is gevestigd op het Science Park in Amsterdam. De 24-uurs helpdesk is bereikbaar voor storingen bij diensten van SURFnet. Aangesloten instellingen en partners van SURF kunnen vergaderzalen reserveren in het kantoorpand van SURF in Utrecht.

Contact en route

SURF, SURFmarket en SURFnet zijn gevestigd op Hoog Catharijne in Utrecht. SURFsara is gevestigd op het Science Park in Amsterdam:

24-uurs helpdesk SURFnet-diensten

De helpdesk van SURFnet is bereikbaar voor storingen en operationele acties 24 uur per dag, 7 dagen per week voor geregistreeerde helpdeskbellers. De 24-uurs helpdesk registreert de storing en co├Ârdineert de afhandeling van SURFnet-diensten.

Helpdesk SURFsara-diensten

Als je vragen hebt over de dienstverlening van SURFsara, dan biedt de helpdesk van SURFsara ondersteuning. Ook kun je via de helpdesk een klacht indienen.

License Desks SURFmarket 

Neem contact op met de License Desk Software & Cloud en de License Desk Content als je vragen hebt over licenties en producten die je via SURFmarket kunt afnemen. Je kunt contact opnemen als je instelling is aangesloten bij SURFmarket

Responsible disclosure SURF

Bij SURF staat de veiligheid van onze systemen hoog in het vaandel. Toch kan het voorkomen dat je een zwakke plek in een van onze systemen vindt. Als dat zo is, dan horen wij graag van je, zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Graag werken wij met je samen om onze gebruikers en systemen nog beter te beschermen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over resposible disclosure.

Vergaderzalen SURF

De aangesloten instellingen en partners van SURF kunnen gebruikmaken van vergaderzalen van SURF in Utrecht. SURF stelt zijn vergaderzalen gratis beschikbaar aan werkgroepen, besturen en andere overlegorganen uit het onderwijs en onderzoek.

Klachten

Lees hoe je een klacht over SURF indient.

Laatste wijziging op 23 jun 2017

Meer informatie