Vergaderzalen SURF Utrecht

Aangesloten instellingen en partners van SURF kunnen gratis de vergaderfaciliteiten van SURF in het centrum van Utrecht gebruiken. We hebben zalen met een capaciteit van 8 tot meer dan 60 personen. Koffie, thee en water zijn gratis. Tegen een vergoeding kun je uitgebreidere catering bestellen.

Voorwaarden gratis vergaderfaciliteiten

Aangesloten instellingen en partners van SURF kunnen gratis onze vergaderfaciliteiten in Utrecht gebruiken. Het onderwerp van de vergadering moet echter wel SURF-gerelateerd zijn. Om iedereen de gelegenheid te geven om bij SURF te kunnen vergaderen, kun je maximaal 2 maanden van tevoren een zaal reserveren. Je kunt ook geen vergadercycli inplannen. Omdat we geen zaalhuur rekenen, verzoeken we je wel om als tegenprestatie zelf de zaal weer net zo netjes achter te laten als dat je deze aantrof.

Vergaderzaal bij SURF in Utrecht 

Reserveren vergaderzalen

Voor meer informatie en het reserveren van vergaderzalen neem je contact op met ons team Facility via e-mail (zaalreserveringen@surf.nl) of telefoon (+31-887873000). Vermeld graag per e-mail de volgende informatie over de vergadering: datum, begin- en eindtijdstip, aantal personen en of je een lunch of borrel wilt gebruiken.

Beschikbare zalen

Zaalnummer Capaciteit 
3.1 18 personen
3.3 20 personen
3.4 12 personen
3.5 40 personen
3.6 8 personen
4.1 18 personen
4.3 10 personen
4.4 12 personen
3.5 en 3.3 Deze ruimtes kunnen gekoppeld worden en zijn dan in schoolopstelling geschikt voor 60 personen. In theateropstelling is deze zaal geschikt voor meer personen.
  • In alle zalen zijn een beamer en scherm aanwezig. 

Eten, drinken, borrels

Koffie, thee en water kun je gratis pakken bij de koffieautomaten. Je kunt ook een lunch en/of borrel bestellen bij je zaalreservering, de kosten hiervoor brengen we bij je in rekening.  

Openingstijden 

Ons zalencentrum is open van 9.00 tot 17.30 uur. Als je na afloop een borrel wilt organiseren, dan kun je tot 17.30 uur blijven.

Parkeren bij SURF

  • Wij raden je aan om met het openbaar vervoer naar SURF te komen.
  • Er zijn parkeergarages in de buurt. Zie daarvoor de routebeschrijving.
  • SURF heeft geen eigen parkeergelegenheid en ook geen uitrijkaarten voor de parkeergarages die bij de routebeschrijving vermeld staan.
Laatste wijziging op 02 jun 2016

Meer informatie