Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Utrecht

 • Vacature Project-assistent

  We zijn op zoek naar een Project-assistent die ons team Office Management & Project Office komt versterken. Krijg jij er energie van om in een mooie spilfunctie in de organisatie te werken en collega’s te ondersteunen bij processen, projecten en programma’s? Dan is dit de functie voor jou!
 • Vacature Jurist

  Ben jij een jurist die wil bijdragen aan innovatieve ICT-dienstverlening ten behoeve van onderwijs en onderzoek in Nederland? Lees dan zeker verder, want SURF is op zoek naar twee juristen met uiteenlopende ervaring en expertise binnen de ICT-sector.
 • Vacature Privacyjurist

  Ben jij een jurist die wil bijdragen aan privacyvriendelijke, innovatieve ICT-dienstverlening ten behoeve van onderwijs en onderzoek in Nederland? Lees dan zeker verder, want SURF is op zoek naar twee privacyjuristen met uiteenlopende ervaring!
 • Vacature Projectmanager Network Operations

  Ben jij een ervaren projectmanager met passie voor netwerken? Heb je graag de touwtjes in handen bij het implementeren van nieuwe diensten of processen? Werk je graag samen met technische specialisten en productmanagers om de allerbeste dienstverlening voor je klanten te organiseren? Misschien ben jij de projectmanager die wij zoeken!
 • Vacature Senior Business Controller

  Als Business Controller ben je de financiële sparringpartner van de business. Het is de uitdaging van het Planning & Control team om de organisatie scherp te houden als het gaat om de bedrijfseconomische ontwikkeling en om diverse aspecten te analyseren en te adviseren. Daarnaast zijn er diverse verbeterslagen te maken in (financiële) rapportages en stuurinformatie, waar je als business controller een actieve bijdrage aan levert.
 • Vacature License Desk officer (service & delivery)

  Ben jij een stressbestendige, flexibele, daadkrachtige en efficiënte administratieve duizendpoot? Krijg je energie van een adequate en zorgvuldige verwerking van contractafspraken zodat de juiste informatie voor onze leden beschikbaar is?
 • Vacature Netwerk Engineer

  Voor de functie Netwerk Engineer zijn we op zoek naar een netwerkspecialist die enthousiast wordt van de complexe onderdelen van netwerkbeheer en het continue verbeteren van de engineering van het SURF core netwerk.

Amsterdam

 • Vacature Eerstelijns Helpdesk Medewerker

  Als eerstelijns Helpdesk Medewerker ben je, als visitekaartje van de organisatie, het eerste aanspreekpunt voor klanten met een vraag of probleem aan onze ICT-infrastructuur. In deze uitdagende en afwisselende functie ondersteun je eindgebruikers van de SURF research voorzieningen, van bijvoorbeeld de supercomputers maar ook onze cloud oplossing.
 • Vacature Technisch Adviseur

  Ben je analytisch sterk, proactief en heb je een passie om anderen te helpen? Voel je je op je gemak om met wetenschappers en IT-afdelingen te praten over hun datamanagementbehoeften, om deze van wilde conceptuele ideeën naar werkbare oplossingen te brengen?
 • Vacature Sysadmin Online Dataopslag

  We zijn op zoek naar een sysadmin om ons Online Data Services team te versterken. De sync-and-share-diensten SURFdrive en Research Drive met tienduizenden gebruikers behoren tot de diensten die door het team worden beheerd maar ook een grootschalige dataopslag structuur die gebruikt wordt door wetenschappelijke instrumenten als de Large Hadron Collider en LOFAR. Er is veel ontwikkeling gaande in beide diensten en we kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Durf jij de uitdaging aan?