Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Amsterdam

Utrecht

 • Vacature Corporate Privacy Officer (CPO)

  SURF zoekt een nieuwe CPO die structuur aanbrengt en vanuit de eigen domeinexpertise richting geeft aan privacy binnen SURF. Door een recente reorganisatie is het team nog relatief nieuw en privacy niet binnen heel SURF op dezelfde manier georganiseerd. Dit vraagt om daadkracht en besluitvaardigheid enerzijds, maar ook (organisatie)sensitiviteit en een coachende aanpak anderzijds.
 • Vacature Netwerkexpert internationaal

  Ben jij een expert op het gebied van netwerktechnologie en hou je van samenwerken? Ben jij iemand die netwerkvoorzieningen naar een hoger niveau kan tillen, zodat gebruikers kunnen vertrouwen op stabiele, maar ook innovatieve ICT-voorzieningen? Wij zoeken een technisch specialist die graag werkt in internationaal verband, passie heeft voor onderwijs en onderzoek, en kennis heeft van datanetwerken.
 • Vacature Teamhoofd Planning & Control

  Als Teamhoofd Planning & Control ben je met je team de financiële sparringpartner van de business. Het is de uitdaging van het Planning & Control team om de organisatie scherp te houden als het gaat om de bedrijfseconomische ontwikkeling en om op diverse vlakken inzicht te geven, te analyseren en te adviseren. Surf is een complexe organisatie waar je te maken krijgt met diverse inkomsten bronnen, grote en kleine projecten en subsidieverantwoording. Het P&C team is volop bezig met de transitie van Control naar Business Control. Als Teamhoofd P&C manage en realiseer je deze transitie.
 • Vacature Technisch Product Manager

  Ben jij een enthousiaste technisch specialist die bij wil dragen aan het (door)ontwikkelen van innovatieve ICT-diensten voor het hoger onderwijs? Vind jij het leuk om nieuwe technologieën te verkennen en in te zetten? En vind je het kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar opzetten en beheren van complexe ICT infrastructuren een uitdaging ? Reageer dan snel!
 • Communitymanager werkgroep EdTech

  Als communitymanager EdTech voor het Versnellingsplan ga je de uitdaging aan om de samenwerking tussen hoger onderwijsinstellingen en EdTech-bedrijven te stimuleren en barrières weg te nemen. Jouw focus ligt op het opbouwen van een community van experts. Je werkt nauw samen met de projectleider EdTech. Samen werken jullie aan concrete resultaten die onderwijsinnovatie met EdTech in het hoger onderwijs echt verder brengen.
 • Projectleider werkgroep EdTech

  Als projectleider EdTech voor het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT ga je de uitdaging aan om de samenwerking tussen hoger onderwijsinstellingen en EdTech-bedrijven te stimuleren en barrières weg te nemen. Jouw focus ligt op het komen tot een ambitieus en haalbaar projectplan, en het sturen op resultaten. Je werkt nauw samen met de communitymanager EdTech. Samen werken jullie aan concrete resultaten die onderwijsinnovatie met EdTech in het hoger onderwijs echt verder brengen.
 • Vacature Online marketing specialist

  Gaat jouw hart sneller kloppen van online marketingcampagnes en -analyses, ben je communicatief vaardig en werk je graag samen met collega’s uit veel verschillende disciplines? Dan ben je van harte welkom als Marketing Specialist bij het Online Marketing & Communicatieteam van SURF!