Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Utrecht

 • Vacature Inkoper ICT

  Ben jij een gedreven inkoper? Heb je affiniteit met ICT? En draag je de onderwijs- en onderzoekssector een warm hart toe? Dan is deze vacature iets voor jou.
 • Vacature Contractmanager ICT

  Ben jij een gedreven contractmanager? Heb je affiniteit met ICT? En draag je de onderwijs- en onderzoekssector een warm hart toe? Dan is deze vacature iets voor jou.
 • Vacature Product Manager Eduservices

  Vertaal jij graag uitdagingen in het onderwijs naar nieuwe en innovatieve diensten? Wil jij dat het onderwijs gebruik kan maken van alle mogelijkheden die digitalisering biedt? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! 
 • Vacature Management- en Project-assistent

  We zijn op zoek naar een Management- en Project-assistent die ons team Office Management & Project Office komt versterken. Krijg jij er energie van om in een mooie spilfunctie in de organisatie te werken en collega’s te ondersteunen bij processen, projecten en programma’s? Dan is dit de functie voor jou!
 • Vacature Cloud Governance Specialist

  Clouddiensten bieden onderwijs en onderzoek in Nederland veel mogelijkheden. De Cloud Governance Specialist die we zoeken helpt instellingen bij de technische en governance zaken van clouddiensten.
 • Vacature Technisch Product Manager

  Ben jij een enthousiaste technisch specialist die bij wil dragen aan het (door)ontwikkelen van innovatieve ICT-diensten voor het hoger onderwijs? Vind jij het leuk om nieuwe technologieën te verkennen en in te zetten? En vind je het kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar opzetten en beheren van complexe ICT infrastructuren een uitdaging ? Reageer dan snel!

Amsterdam

 • Vacature Technisch beheerder Interne Automatisering

  Als Technisch beheerder Interne Automatisering ben je de spil in de aanwezige techniek voor de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en zorgt voor technische oplossingen. Je ondersteunt de collega’s in de organisatie en specialisten in je team.