Werken bij SURF

Werken bij SURF betekent werken in een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie; een organisatie die internationaal vooroploopt en er maatschappelijk toe doet. Spreekt een hoog ambitieniveau je aan, ben je op zoek naar vrijheid en flexibiliteit in je werk, en wil je jezelf kunnen blijven ontwikkelen? Solliciteer dan naar een functie bij SURF.

Stagelopen bij SURF

Kom voor een meeloopstage of om een onderzoek uit te voeren. Wij zorgen voor goede begeleiding en een fijne werksfeer. Laat weten wat jouw (afstudeer)onderwerp is en mail naar sollicitatie@surf.nl

 

Over SURF

Binnen de SURF-coöperatie werken universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen, umc’s en onderzoeksinstellingen samen om de best mogelijke digitale diensten in te kopen of te ontwikkelen en om kennisdeling te stimuleren door steeds te blijven innoveren. De leden zijn eigenaar van SURF.

Lees meer over SURF

Eric Louisville, service level manager

Aan het woord: Eric Louisville

"Ik ben blij dat ik vanuit mijn rol een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onderwijs en onderzoek in Nederland.”

Lees het verhaal van Eric

John Doove SURF medewerker 1

Aan het woord: John Doove

“Het is een complexe omgeving waarin ik me bevind met verschillende belangen, zowel commercieel als politiek, zowel nationaal als internationaal.”

Lees het verhaal van John

Kirsten Veelo, programmamanager innovatie

Aan het woord: Kirsten Veelo

“Hier werken mensen met passie voor de inhoud. Mensen die bereid zijn om elkaar te helpen.”

Lees het verhaal van Kirsten

Meer lezen over wat SURF doet?

Neem dan eens een kijkje bij ons online SURF Magazine. Hier lees je meer over wat SURF doet, wat de impact van de SURF-coöperatie is, en over trends en ontwikkelingen van ict in onderwijs en onderzoek.  Laat je inspireren en vorm zo je eigen visie. 

Naar SURF Magazine