Werken bij SURF

Werken bij SURF betekent werken in een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie; een organisatie die internationaal vooroploopt en er maatschappelijk toe doet. Spreekt een hoog ambitieniveau je aan, ben je op zoek naar vrijheid en flexibiliteit in je werk, en wil je jezelf kunnen blijven ontwikkelen? Solliciteer dan naar een functie bij SURF.
Leerling met VR bril

Wat kun jij op gebied van onderwijs innovatie?

Bij SURF werken slimme, eigenwijze en gedreven professionals. Altijd op zoek naar hoe technologie voor het onderwijs en onderzoek kan werken, om het beter, aantrekkelijker en toegankelijker te maken. Herken jij je hierin en wil je aan de slag met innovaties voor onderwijs en onderzoek? Geef een pitch en maak kennis met ons innovatieteam!

Meer informatie

Werken bij SURF

Stagelopen bij SURF

Kom voor een meeloopstage of om een onderzoek uit te voeren. Wij zorgen voor goede begeleiding en een prima werksfeer. Laat weten wat jouw (afstudeer)onderwerp is en mail naar sollicitatie@surf.nl

 

Onze vacatures in je mailbox?

Abonneer je op SURF Nieuws en blijf wekelijks op de hoogte van vacatures bij SURF.

Abonneer

Over SURF

SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland.

Lees meer over SURF

Natalie Danezi SURF medewerker

Aan het woord: Natalie Danezi

"Teamwork is essentieel voor wat wij doen. Als je de hele dag in je eentje achter de computer wilt zitten, is SURF geen geschikte werkplek."

Lees het verhaal van Natalie

Jasper Distelbrink SURF medewerker 2

Aan het woord: Jasper Distelbrink

“Ik kies nog altijd met volle overtuiging voor SURF. Ik zie nergens anders een organisatie met deze unieke combinatie van factoren.”

Lees het hele verhaal van Jasper

John Doove SURF medewerker 1

Aan het woord: John Doove

“Het is een complexe omgeving waarin ik me bevind met verschillende belangen, zowel commercieel als politiek, zowel nationaal als internationaal.”

Lees het verhaal van John

Alie Kuiper SURF medewerker 2

Aan het woord: Alie Kuiper

“Zowel qua werkomgeving als inhoud heb ik het naar m’n zin bij SURF. In mijn functie van manager license desk komen mijn werkervaring, persoonlijke interesses en kennis bij elkaar.”

Lees het hele verhaal van Alie

wladimir mufty surf medewerker

Aan het woord: Wladimir Mufty

“Mijn collega’s zijn allemaal zeer verschillende mensen, maar met dezelfde passie en humor. Dat werkt ontzettend fijn.”

Lees het verhaal van Wladimir