Werken bij SURFnet

SURFnet zorgt ervoor dat studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers eenvoudig en grenzeloos kunnen (samen)werken met de best mogelijke ICT-voorzieningen. Daarvoor leveren we een supersnel en betrouwbaar netwerk met innovatieve, hoogwaardige ICT-diensten.

Het beste netwerk voor onderwijs en onderzoek

Werk je bij SURFnet, dan staat het woord 'innovatie' nog net niet op je voorhoofd geschreven. We leveren innovatieve ICT-diensten, maar we rusten nooit op onze lauweren. Met ruim 100 collega's werken we aan de verdere ontwikkeling van deze diensten. En we denken altijd na over nieuwe technieken voor het netwerk: hoe kan het nog sneller, betrouwbaarder en stabieler? Dat doen we natuurlijk omdat we onze neus graag in de nieuwste technieken steken. Maar vooral om te zorgen dat onze gebruikers in het Nederlandse onderzoek en onderwijs met de beste ICT ter wereld kunnen werken.

Vacatures

SURFnet-medewerkers in overleg aan een bureau

Aan de slag bij SURFnet

De belangrijkste uitgangspunten voor het werken bij SURFnet zijn:

  • Werken in een ambitieuze, maar informele omgeving 

Je zet je voor de volle 100% in voor de innovatieve dienstverlening van SURFnet. En dat kan op je gympen of in jasje-dasje.

  • Kennis opdoen en delen

Bij SURFnet krijg je alle ruimte om nieuwe kennis op te doen, bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen. En die kennis deel je ook, bijvoorbeeld door te presenteren op een congres, waardoor collega's en andere vakgenoten weer iets van jou leren.

  • Kansen voor aanstormend talent

Het Jong Talent-programma van SURFnet biedt starters met een hbo- of universitair diploma 2 jaar de kans om werkervaring op te doen, met uitzicht op een vaste baan bij SURFnet. Ook is het mogelijk om stage te lopen.

Meer weten?

Neem contact op met Anita Sudré (zie de contactgegevens rechtsboven aan deze pagina).

Focusruimtes bij SURFnet 

Laatste wijziging op 06 apr 2018