Jong Talent-programma

Het Jong Talent-programma van SURFnet biedt starters met een hbo- of universitair diploma twee jaar de kans om werkervaring op te doen in een technologisch uitdagende omgeving. Je krijgt de verantwoordelijkheid over complexe opdrachten en wordt daarbij uiteraard intensief gecoacht. De vacature voor Jong Talenten is op dit moment gesloten.

Complexe opdrachten en opleidingstraject

Met ons Jong Talent-programma werk je twee jaar lang op verschillende afdelingen aan diverse projecten. Je doet werkervaring op, voert complexe opdrachten of projecten uit en volgt een opleidings- en begeleidingstraject. Zo maak je kennis met de praktijk en werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling.

Direct verantwoordelijkheid over projecten

We geven je bij binnenkomst direct verantwoordelijkheid over jouw eigen (deel)projecten. SURFnet zoekt starters met een afgeronde hbo/universitaire studie die zelfstandig werken, initiatief tonen en meedenken. Tijdens dit programma wordt je intensief gecoacht, waarbij je zelf meestuurt aan je eigen ontwikkeling. Wij zetten hoog in en willen samen met jou successen behalen. Maak een goede start met je carrière!

Werving tijdelijk gesloten

Ons Jong Talent-programma is op dit moment vol. Vandaar dat de werving tijdelijk stopgezet is en de vacature gesloten is.

Laatste wijziging op 05 okt 2016